4 Eylül 2018 Salı

Eskişehir Iphone 8 Plus Ekran Değişimi


 Ekran değişimi fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

IPhone 8 plus ekran değişimi, Cep Teknik Servis Eskişehir (CCK Teknik Servis) garantisi ile yapılmaktadır.
Orijinal ve A kalite olmak üzere 2 çeşit ekran sizin tercihinize sunulmaktadır.

Iphone 8 Plus Ekran Değişimi

İphone8 Plus ekran değişimi yapılmadan öncelikle oluşan cam kırılmasının nedeni ve sorun incelikli olarak tespit edilir. İç ekranın durumu, cam yüzeyi, dokunmatik alanın gördüğü hasar ve dış ekran durumu değişim yapılarak ilk kullanımdaki şekline dönüştürülür.
Ekranın hasar görmesi iç aksamda sorun olup olmaması gibi detaylarda tedbir olması açısından incelenir. Telefonunuzda bulunan tüm bilgiler, dosyalar ve diğer tüm kayıtlar zarar görmeyecek şekilde yapılır. Kullanım hatalarından ya da her hangi bir düşme ya da çarpma sorunu olarak karşımıza çıkan ekran kırılmaları tüm telefon markalarında olduğu gibi Apple model iphone 8 Plus telefonu için de garanti kapsamı dışında kalır. Bu nedenle iphone 8 Plus ekran değişimi ücret karşılığı değiştirilir.
Telefonların ekran değişimi sırasında teknik ekibimiz tamamıyla tüm sağlıklı koşulları göz önünde tutarak hareket eder. Statik elektrikten arınmış ortamlarda iphone 8 Plus ekran değişimi özenle yapılır. Her konuda ince detaylar hesaplanır ve kesinlikle hata payı gözetmeksizin işlem sona erdirilir. Daha sonra test edilen telefon size teslim edilir.
Ortalama onarım süresi testler dahil 1 saattir.

Daha fazla bilgi için tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder